Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Vstupujete na stránku so sexuálnou a erotickou tematikou. 

Stránka je preto určená len osobám nad 18 rokov. 

Máte viac ako 18 rokov?


Ano       Ne

M OH PUSH ME - Masturbátor Anál

- Nastaviteľný vzduchový posúvač pre nastavenie požadovaného sacieho efektu

- Jednoducho stlačiteľné (oblasť Squeeze Area), ak to musí byť trochu tesnejšie

- Možno ich uviesť na prevádzkovú teplotu pomocou vykurovacieho telesa „ Hot Rod “ (voliteľné)

- Môže byť použitý hands-free s držiakom na stenu „ Captain Hook “ (voliteľné)

Read moreShow less
69,90 €
Na objednávku
Referencia:
46373
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Oh PUSH ME Anal ťa zavedie do tunela
Dokonalý sexuálny vnem zažijete s Oh PUSH ME Anal. Realisticky tvarovaný rukáv v tvare análu vám umožní zažiť tunel vášho života s vašim „najlepším kúskom“, pretože super mäkký, slizký a ultra citlivý materiál vás pozýva na mimoriadne roztočenie. Podľa toho, či máte radi dlhšie alebo kratšie jazdy: Váš High Speed ​​Socker je možné vyladiť! Stlačením zúženej oblasti zúžite horúci sud. Nastavením vzduchového posúvača môžete tiež regulovať, ako silno je váš penis nasávaný. S týmto štýlom jazdy určite prídete do cieľa a šampanská sprcha je tiež zaručená!

Využitie

Všetko, čo potrebujete, je nejaké mazivo a môžete vyraziť. Nastavením posúvača môžete sami regulovať, ako tvrdé pevné pery majú absorbovať váš penis. Budete prekvapení, aký obrovský má vďaka tomuto prieduchu. Ak ho chcete ešte viac utiahnuť, jednoducho trochu stlačte masturbátor a stretne vás ešte viac.

Odporúčanie

S našim voliteľným príslušenstvom sa príjemná emočne intenzívna jazda s horúcim zajačikom stáva ešte vzrušujúcejšou. Vykurovacie teleso „ Hot Rod “ privádza Oh PUSH ME na plnú prevádzkovú teplotu a je pripravený na horúcu jazdu. Ste na rôznych pozíciách a nechcete brať veci do svojich rúk? Potom bude najlepšou voľbou montáž na stenu „ Captain Hook “. Po pripevnení na hladký povrch a ukotvení v masturbácii ste potom pripravení na „handsfree“ nastupovanie a smerovanie k úzkej úžine!

Čistenie a starostlivosť

Všetky časti je možné dôkladne očistiť vodou a jemným mydlom. Pred opätovným vložením alebo opätovným použitím Oh PUSH ME by ste mali nechať úplne vyschnúť. Dezinfekčný prostriedok priateľský k pokožke je dobrý nápad v pravidelných intervaloch. Aby ste si uchovali zamatový pocit z vášho Oh PUSH ME po dlhú dobu, vždy používajte špeciálny prášok na starostlivosť, ako je napríklad náš Virgin Wonder .

Read moreShow less
Detaily produktu
46373
Zavrieť
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Menu