Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Vstupujete na stránku so sexuálnou a erotickou tematikou. 

Stránka je preto určená len osobám nad 18 rokov. 

Máte viac ako 18 rokov?


Ano       Ne

M Digitálny stimulátor nervov - Mystim Tension Lover

- Jednotka e-stim s dvoma samostatnými kanálmi

- Sedem programov, ktoré uspokoja vaše individuálne potreby - od mierneho po divoký

- Časovač na 10, 20, 30, 40, 50 a 60 minút

- Intenzitu, frekvenciu impulzov a šírku impulzu si môže užívateľ do veľkej miery zvoliť

Mimoriadne veľký digitálny displej pre dobrý výhľad.

Read moreShow less
149,90 €
Na objednávku
Referencia:
46000
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Viete, čo sa hovorí: Keď to máš, pochváľ sa! Najmä keď máte toľko sily na zdieľanie ako Tension Lover! Toto elektrické zariadenie pozná všetky hry, ktoré chcete hrať - pomocou mäkkého tŕňa, rytmického pulzovania alebo zmyselného tlačenia.Tension Lover, ktorý je všestranný a hravý, naštartuje najväčšie triviálne prenasledovanie sveta. Zážitok, ktorý sa vám dostane pod kožu.

E-Stim

To, čo Tension Lover dokáže, vám vyrazí dych. Použite priložené elektródy alebo niektorú z mnohých hračiek podporujúcich e-stim a ponorte sa do nekonečnej stimulácie, ktorej intenzita a druh je úplne a individuálne na vás. Vďaka týmto dvom kanálom môžete používať dve hračky súčasne a baviť sa tak viac - pre jedného alebo pre dvoch.

Využitie

Prečo meniť milencov, keď máte milenca napätia? Fantáziam ani experimentom sa medze nekladú. Ponorte sa do mäkkého brnenia celé hodiny, nechajte sa pretlačiť cez každý extatický okraj energickým pulzovaním na správnom mieste - Tension Lover vás poteší od mierneho po divoký. Ste otvorení novým veciam? Sedem predinštalovaných programov vám poskytne všetko potrebné. Nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť manuálne, a to všetko uvidíte na mimoriadne veľkom displeji. Znovu prosím? Žiaden problém. Zámok klávesnice vám zabráni v náhodnom vymazaní jedného uloženého nastavenia.

Model

Ktorý Tension Lover vám má urobiť radosť? Stabilný plastový box obsahuje nielen digitálne stimulačné zariadenie Mystim, dva elektródové káble a 9V batériu, ale buď štyri samolepiace elektródy alebo štyri permanentné silikónové elektródy. Samolepiace elektródy sú mimoriadne flexibilné a je možné ich opakovane používať. Vďaka jednostrannej izolácii mierne drahšie silikónové elektródy nemajú určitú flexibilitu, ale majú dlhšiu životnosť.

Nech ste si vybrali čokoľvek - svojho Milovníka napätia budete milovať.

Read moreShow less
Detaily produktu
46000
Zavrieť
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Menu